Frikirken Ebenezer ledes af et ældsteråd. Dette svarer til principperne i det nye testamente, hvor vi bl.a. i Apostlernes Gerninger kapitel 20 vers 17, læser om menighedens ældste:” Men fra Milet sendte han bud til Efesos, og kaldte menighedens ældste til sig.”

Bibelens ord udgør ledelsesgrundlaget, da vi tror, at den er direkte inspireret af Gud, og at han åbenbarer sin vilje for menigheden, såvel som for den enkelte i den. Vi ledes således ikke af en overordnet jordisk organisation. Kristus er hoved for menigheden – det er først og fremmest Hans vilje vi må lære at kende. Den åbenbarer han for os ved Helligånden igennem Bibelen, når vi er i bøn til ham.

Filip Sivertsen

Medlem af ældsterådet (Elder)

Absalon Østerø

Medlem af ældsterådet (Elder)

Jacob Tindalíð

Medlem af ældsterådet (Elder)

Jacob Tindalíð, som er vokset op i frikirken Ebenezer, har været en del af ældsterådet siden 2009. Jacob er aktiv i planlægning af aktiviteterne i menigheden. Han underviser og forkynder jævnligt fra Guds ord Bibelen i menigheden. Om sommeren bruger han som regel nogle uger af sommerferien i sommerlejren Nalersitaq for at hjælpe til i menighedens arbejde dér. Han har to drenge sammen med sin kone Ulla Tindalíð.

Tlf.: +299 522176